CONSTRUCT-AMBIENT EXPO va avea loc in perioada 14 – 17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Pavilionul B2!Cele mai moderne Pavilioane B1 si B2 creeaza conditii optime pentru desfasurarea unor expozitii B2B, in cadrul carora se stabilesc contacte de afaceri intre expozanti si publicul specialist, oferind in acelasi timp posibilitatea extinderii suprafetelor solicitate de firmele expozante.

Totodata, mutarea evenimentelor organizate de Romexpo in Pavilioanele B1si B2, aduce cu sine posibilitatea fuzionarii targurilor cu tematica complementara. Asadar, din 2019, Romexpo reactualizeaza conceptul targurilor de constructii si home & deco. Astfel, două dintre cele mai importante targuri din domeniu, CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO devin o singură manifestare expozitională: ,,CONSTRUCT-AMBIENT EXPO’’, avand capacitatea de a se potentia reciproc.

Printre noutatile pe care le propune conceptul actualizat al targului ,,CONSTRUCT-AMBIENT EXPO’’, se numara si dezvoltarea zonelor Internetul lucrurilor pentru constructii (Internet of things – IoT) si „Locuinta viitorului”/ „ Locuinta inteligenta”.

Experienta editiilor anterioare si trendul international in industria organizarii de targuri si expozitii au determinat actualizarea celor doua mari componente ale manifestarii, cea antreprenoriala, dedicata utilajelor si echipamentelor si cea ambientala, adresata firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare, alaturi de cele mai reprezentative companii din domeniu.

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2019 se desfasoara in aceeasi perioada ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, MOBILA EXPO – Targ de mobila, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.