Romexpo, Revista Atelierul organizează în data de 4 aprilie 2020, în cadrul Târgului „Construct – Ambient Expo”, Conferința Constrcut Ambient, având tema principală „Sustenabilitate și inovație în construcție și design interior. Case rezidențiale și clădiri corporate”.

Data: 4 aprilie 2020

Interval orar: 11.00-14.00

Loc desfăşurare: Sala Madgearu, Pavilion B3, Romexpo

Acces: GRATUIT

Pentru înscrieri transmiteți un e-mail la adresa: ioana.jianu@romexpo.ro, până la data 3 aprilie 2020.

Public vizat: arhitecți, constructori, designeri, artişti, studenţi la arhitectură, arte vizuale, construcții, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor de stat.

Având în vedere cererea mare de achiziție a caselor rezidențiale, dar și numărul mare de clădiri care se construiesc în zona de nord a Bucureștiului, există tendința ca cei angajați în aceste proiecte să sară etape de construcție și să sfideze legea din domeniu, punând astfel viața multor persoane în pericol. Așadar, această conferință are scopul de a aduce în atenția publicului vizat exemple de bune practici.

ORGANIZATORI:

Romexpo este liderul industriei românești de târguri și expoziții, îmbinând tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional, toate în beneficiul expozanților și vizitatorilor specialiști. Romexpo organizează anual peste 40 de târguri, expoziții și saloane comerciale cu participare internațională și oferă partenerilor săi o gamă completă de servicii. www.romexpo.ro

Revista Atelierul este o platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale din România şi din străinătate. Cu un număr de peste 7 milioane de cititori, în cei 9 ani de activitate au realizat un content de peste 2900 de articole, au promovat peste 1.800 de artişti și designeri de produs. Revista Atelierul este un proiect al Asociaţiei Atelierul de Creaţie, şi din februarie 2018 este membră a reţelei internaţionale N.I.C.E Network for Innovation in Culture and Creativity in Europe. Revista Atelierul este un partener media viabil la peste 1000 de evenimente de profil naţionale şi internaţionale www.revista-atelierul.ro

 

CONTACT

Ioana JIANU

Mobile: +40758044591

Fax: +40 21 207 7070

E-mail: ioana.jianu@romexpo.ro

ORGANIZATORI:                                                                                                                 

 

 

CO-ORGANIZATORI: