Construct Ambient Expo are o varietate de evenimente conexe specializate pentru arhitecți, antreprenori și designeri de interior!

În 2020, Construct Ambient Expo se va desfășura în perioada 2 – 5 aprilie, în Centrul Expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare: 10, V5, V6, reunind sute de expozanți din domeniul construcțiilor și designului de interior.

Asociațiile profesionale din domeniul Construct Ambient vă vor întâmpina cu evenimente conexe, precum conferințe cu teme actuale și de interes pentru publicul specialist, demonstrații și seminarii. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Construct Ambient Expo este cel mai bogat târg din punct de vedere al conferințelor, în topul acestora fiind Conferința #reConstruim, ajunsă la cea de-a treia ediție, oganizată de #Better și Conferința Construct Ambient, ajunsă la cea de-a doua ediție, organizată de Romexpo în parteneriat cu Revista Atelierul.

Program expozițional:

2 – 4 aprilie 2020, interval orar 10:00 – 18:00

5 aprilie 2020, interval orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail: specialist@romexpo.ro.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/oră

ro_RORO