NOUTĂȚI EXPOZIȚIE

CONSTRUCT AMBIENT EXPO
un eveniment ce nu trebuie să lipsească din agenda ta!

www.Casatehnica.ro – oferă soluții profesionale sau DIY pentru case SMART. Anul acesta, vor prezenta soluții profesionale complete pentru casa inteligentă oferite de EATON xComfort: controlul luminilor wireless, jaluzele, încălzire/răcire/ventilație, irigații, prize încărcare auto, monitorizare consum, senzori de inundații sau efracție. În stand mai puteți găsi soluții inteligente de supraveghere, control acces, vizoare, stații meteo, întrerupătoare, becuri, lămpi, căști smart și multe altele fiind parteneri oficiali Yale Romania, Nuki, Netatmo, Sonoff, Xiaomi Yeelight, QCY, BlitzWolf, Sensibo.

www.Casatehnica.ro – oferă soluții profesionale sau DIY pentru case SMART. Anul acesta, vor prezenta soluții profesionale complete pentru casa inteligentă oferite de EATON xComfort: controlul luminilor wireless, jaluzele, încălzire/răcire/ventilație, irigații, prize încărcare auto, monitorizare consum, senzori de inundații sau efracție. În stand mai puteți găsi soluții inteligente de supraveghere, control acces, vizoare, stații meteo, întrerupătoare, becuri, lămpi, căști smart și multe altele fiind parteneri oficiali Yale Romania, Nuki, Netatmo, Sonoff, Xiaomi Yeelight, QCY, BlitzWolf, Sensibo.

Desjoyaux Piscine România este constructor de piscine, jacuzzi (wellnes și spa) si va fi expozant în cadrul Construct Ambient Expo 2020 unde va prezenta noul sistem de filtrare fără țevi.

Rețeaua de franciză Diego este în continuă dezvoltare în România, momentan fiind compusă din 35 de magazine. Oferta DIEGO se bazează pe următoarele grupe de produse: parchet laminat, pardoseală din vinyl, covor, mochetă, perdea și draperie, galerie, respectiv toate accesoriile aferente. La Construct Ambient Expo aveți ocazia să beneficiați de consiliere profesionistă.

SC Harmonya Garden Plus SRL este o societate care vine în întâmpinarea nevoii clienților de confort și calitate. Un mare accent este pus pe informarea corectă a clientului și pe promovarea celor mai noi și performante materiale și tehnologii în domeniul amenajărilor de grădini. Noutățile pe care le vor expune in cadrul targului sunt garduri moderne din aluminiu marca Korker, pavaje, elemnte garduri, borduri marca Viastein respectiv colectoare de apă pluvială și cișmele de apă cu design deosebit pentru terase și grădini marca Garantia.

SC Hattrick Sport Srl sunt o companie romanească fondată în 2008 care furnizează soluții premium pentru amenajarea terenurilor de sport sintetice pe întreg teritoriul țării atât pentru persoane fizice cât și pentru firme, școli, instituții sau cluburi sportive. Hattrick Sport va prezenta în cadrul standului noile game de gazon artificial decorativ (verde natural) pentru grădină, spații rezidențiale și spații office.

IBC Focus, agenție de marketing în construcții, furnizează cereri de ofertă către companiile care vând materiale sau servicii în domeniu. Cu peste 14 ani de experiență, compania deține cea mai mare bază de date cu șantiere, care poate fi accesată prin intermediul singurei asistente de vânzare la șantiere: VICTA. Noutățile pe care le vor prezenta la această ediție Cosntruct Ambient Expo 2020 sunt ZENU – asistentul virtual de marketing și HOMECard –este cel mai util card de reduceri oferite de către furnizorii locali specializați în decorațiuni, amenajări și construcții.

Ardasa Plastik de mai mult de 30 ani proiectează și produce diverse materiale de construcții și finisare din plastic. Noutățile pe care le vor prezenta în cadrul standului sunt plintele noi KERMIT Elegance 80 din lemn compozit. Plinta cu proprietăți de rezistenta la umezeala, instalare SMART, dotat cu cablu canal, ecologic, margina flexibila, efect de lemn natural.

În cadrul acestei expoziții, KINETECH va expune cârligele automate acționate de la distanță prin radio-comandă. Aceste cârlige sporesc productivitatea în orice sector și elimină riscurile aferente personalului legător de sarcină.

Prezentăm chingi de ancorare cu clichet ERGO agreate pentru transporturile auto în UE și grinzi metalice de ridicare pentru containere și mărfuri atipice.

În calitate de unic  importator al produselor  Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit Keramik – Germania în România, Klinker vă oferă o gamă diversificată de caramidă aparentă – de zidit și de placat, pavaj ceramic Klinker și pardoseli ceramice industriale și rezidențiale, obținute prin extrudare, din argilă îmbogățită cu porțelan și samota, ce pot fi utilizate la renovări, construcții noi și reconstrucții.

Produsele Klinker din argilă înseamnă viitor și inovație. Multitudinea de culori și suprafețe le conferă un aspect și un caracter unic. Toate tipurile de cărămizi Klinker Feldhaus  se evidențiază prin absorbția redusă de apă, rezistentă la îngheț-dezgheț, stabilitatea formei și a culorilor . De asemenea, pentru un montaj cât mai facil, dar optim, oferă o soluție inovatoare și anume: polistiren expandat , special frezat pentru cărămidă aparentă, polistiren a cărei densitate poate fi EPS100 SAU EPS150.

Mai mult, anul acesta vor prezenta game noi de produse, pentru a acoperi cât mai mult din necesitățile unei case, cum ar fi : tigla ceramică, pardoseală ceramică pentru piscină și deck-un material inovator și perfect, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

Makita se numără printre producătorii de top pentru scule și echipamente profesionale la nivel mondial. Makita oferă o gamă largă de produse din următoarele categorii: Construcții, Parcuri, Păduri și Gradini. În cadrul standului, vă vor aștepta cu o gamă completă de mașini cu acumulatori pentru constructii.

Firma Marutx SL ofera: stofe pentru decorarea caminului la calitatea Loneta, Cuya, Jacquard, Impermeabil. Materiale pentru fețe de masă, draperii ,perne de decorațiune, decorarea exterioară a teraselor. Calități poliester-bumbac cât și bumbac 100% imprimare digitală.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria construcțiilor, Mutation Prekast își propune să prezinte soluții pentru a rupe limitele designului în raport cu proiectările obișnuite de fațadă. Astfel, aceștia vor lansa noi produse din gama Mavi Beton Solid Skin

Compania Novatik a lansat un nou produs în gama sistemelor sale de învelitori: Novatik NATURA. Noul produs a venit ca o evoluție firească în dezvoltarea companiei, cei 15 ani de experiență în comercializarea sistemelor de învelitori modulare cu acoperire de piatră ne-au dat încrederea și cunoștințele necesare pentru a dezvolta propria țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică. Scopul principal este acela de a transforma  brandul Novatik în cel mai puternic  brand din România de pe piața acoperișurilor premium.

Vertiqual Engineering Producător român de echipamente pentru protecție împotriva căderii de la înățime, centuri complexe, multifunctionale, corzi, carabine, opritoare de cădere, sisteme pentru acces și lucru în coardă alpiniști , pentru mentenanța fațade clădiri, sisteme staționare de asigurare împotriva căderii de la înălțime, tip „linia vieții”. Noutățile pe care le vor expune in cadrul Construct Ambient Expo 2020 sunt: echipamente pentru acces și lucru în coarda alpiniști, pentru mentenanța față de clădiri și echipamente mobile de acces și salvare de la înălțime și din spații închise.

Vicla Parquet este do companie producătoare și distribuitoare de parchet dublustratificat și masiv. Anul acesta, în cadrul Construct Ambient Expo 2020, vor prezenta game noi de culori si diferite modele de parchet (din gama Mozaic).

CARAMIDA APTICHIZATA  este fabricată din LUT (argilă) arsă la 1700 C° si testată la 100 de cicluri (100 de ierni, primăveri, veri, toamne); nu-și pierde niciodată din caracteristici și din culoare și face parte din Clasa – A împotriva incendiilor.

Dimensiuni caramidă antichizată PLINA: 210x100x65mm; 190x90x50mm;  210x100x40mm;  210x100x50mm;  240x70x40mm;  240x70x50mm;  240x107x72mm;

Dimensiuni caramidă antichizată APARENTA: 210x20x65mm; 190x20x50mm;  210x20x40mm;  210x20x50mm;  240x20x40mm;  240x20x50mm;  240x20x72mm;

Adezivul de lipit lipește foarte bine și nu provoacă fluorescență (pete mari albe –mucegai)

Adezivul de rostuit nu pateaza caramidă, este fabricat din nisip cu cristale de cuarț special pentru această caramidă.

Termosistemul ISO FATADA este cel mai performant termosistem cu caramida aparenta!

Pentru o cât mai mare vizibilitate noi te promovăm pe toate canalele de comunicare ale CONSTRUCT – AMBIENT EXPO! Pozele si informatiile produselor tale sunt imaginea care te reprezinta! Noi le facem cunoscute pe retelele sociale, dar și în secțiunea de Noutăți!

Tot ce trebuie să faci este să transmiți urmatoarele informații la ioana.jianu@romexpo.ro:

– Sigla companiei

– fotografii cu produsele expuse de compania ta

– un document word cu noutatile prezentate si activitatile din standul tau

– un video de prezentare al companiei sau al produselor tale

Pentru o participare complexă la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO îți recomandăm:

Înscrie-te în Grupul de Facebook CONSTRUCT – AMBIENT EXPO și fii parte din comunitatea!

Dă LIKE paginii de Facebook CONSTRUCT – AMBIENT EXPO și fii primul care află cele mai importante noutăți ale târgului, dar și produsele pe care le prezintă competitorii!

Nu uita să inviți potențialii clienți la târg! Așa că, dă SHARE paginii de Facebook CONSTRUCT – AMBIENT EXPO și anuntă că evenimentul va avea loc în Pavilioanele B2 și pe platformele exterioare, în perioada 2 – 5 aprilie 2020!

ro_RORO